Per nadal sofà modular.

Enguany per nadal sofà modular. Més que mai estes festes son tota una incognita. Qui vindrà a casa per Nadal? I quants podran ajuntar-se? , sis, huit o deu? Tot qüestions i sense resposta, de moment. Ens proveirem per si de cas, no ens costa gens ni mica. Una bona taula, un nombre considerable de cadires, coberteria, vaixella i cristalleria per a l’ocasió, decoració i bona cosa de vesc. Pot ser que enguany no ens toque apartar els sofas per a poder asseure’s tots a menjar. Però molt millor, per si cal apartar per nadal sofà modular. Molt Bon Nadal!! […]Llegir mésEl Nadal atípic.

Amb el Nadal atípic que pareix que tindrem vos detallem els horaris que farem en el pont de desembre, en nadal, cap d’any i reis. El cap de setmana del pont de desembre romandrem tancats diumenge dia 6, com és habitual, i dimarts dia 8. La resta de dies tindrem obert en l’horari habitual. En Nadal tancarem el divendres 25 i dissabte 26, en cap d’any tancarem solament el dia 1 de gener i la festivitat del dia dels reis mags tancarem exclusivament el dia 6 de gener de 2021. Amb qualsevol dubte podeu contactar al formulari web, al whatsapp de […]Llegir mésTeletreballa a casa.

Qui no teletreballa en casa en bones condicions és perquè no vol. Vinga ja! Mobles Ciurana. Instagram Mobles Ciurana. Quien no teletrabaja en casa en buenas condiciones es porque no quiere. Venga ya!Llegir més