Dormitori senior 2.0

En els detalls es nota la diferencia i als dormitori senior 2.0, no li pot faltar detall. En la mostra va el botó. Esta tot dit. Dormitori senior 2.0 Mobles Ciurana Facebook. Instagram. Linkedin.  Llegir mésPantone de mostra.

Estem en temps en el qual pantone anuncie el color de l’any. Sense intenció d’anar per davant, ni molt menys, veurem ara un pantone de mostra que no li llevarem l’ull en el 2021. Acabats lacats en gamma de grisos, colors verdosos, mostassa, blaus amb acabats llisos, una mica més atrevits, acabats en xapa de pi o roure amb diferentment acolorits. Amb esta varietat dóna gust treballar. Mobles Ciurana Facebook. Instagram. Linkedin. Parlant de tot una mica la línia de pantone per al 2021 passa per un groc molt lluminós i un gris clar que va amb qualsevol cosa. Un […]Llegir mésProcés i resultat.

Procés i resultat van agafats de la mà. En el procés tan important és l’ordre com el temps d’execució i ambdues condicionen sense cap mena de dubte. En el procés serà on trobarem els errors que han influït en el resultat final. El canvi sempre està present i cal estar disposat a ell. En el procés està el canvi que serà el que donarà el primer pas a una millora del resultat final. L’experiència i l’esforç en el treball sens dubte també sumen, sumen i molt. Tan fàcil com pot ser muntar una cadira, podem veure que del procés, en […]Llegir més