Per fi ja van arribant les tendències en entapissats 2023.

La pota alta continua sent un punt en comú dels últims anys, senyal que els robots aspiradors continuen obrint-se camí en les llars.

Mobles Ciurana        Facebook.           Instagram.          Linkedin.         Google

Tendències en entapissats 2023. Tendències en entapissats 2023.

 

 

Altra característica que seguirà agafant força este any és el mecanisme de carro extraible, que permet pasar d’un sofà lineal a convertir-se un chaise longue en qualsevol de les posicions arribant a covertir-se en un llit en cas de necessitat. L’exemple d’esta imatge sofà amb dos places de carro extraible + chaise longue, amb pota alta i també amb la possibilitat bagul als braços.

 Incorpora també a la sentada una làmina viscolàstica de 5 cm. aconseguint una sensació més suau si cap i la pota alta en este cas acabada en negre niquelat, on també es una opció la pota de fusta de faig.

 

 

Una carcterística més en tendències en entapissats 2023, si tenim en compte la salut i la tecnologia, son els sofas amb motor relax amb posició cardio, on els peus lleugerament els situem per d’alt del cap, i eixa posició millora la circulació i benefícia el descans de les cames.

Por fin ya van llegando las tendencias en tapizados 2023.

La pata alta continúa siendo un punto en común de los últimos años, señal que los robots siguen abriéndose camino en los hogares.
Otra característica que coge fuerza este año es el mecanismo de carro extraible, que permite pasar del sofá lineal a convertirlo en chaise longue en cualquier de las posiciones.

El ejemplo de esta imagen es un sofá con 2 plazas de carro extraible + chaise longue, con pata alta y también con la posibilidad de arcón en los brazos.
Una carcterística más son los sofas con motor relax con posición cardio, donde los pies ligeramente los situamos por arriba de los pies.