Incorporem novetats en Mobles Ciurana, suports de metacrilat que donen tota la sensació de suspendre en l’aire, però amb més seguretat si cap i permetent al mateix temps al robot de neteja fer el seu treball.

La possibilitat de combinar els acabats en les caixes, els frontals i les tapes sense limitacions li dóna un plus, i a més, amb una gamma d’acabats base selèctament seleccionada.

Els emplafonats en les parets, els acabats daurats, fronts acanalats, laques i la retroil·luminació, completen aquesta col·lecció que no et deixarà indiferent.

Novetats amb els suports de metacrilat i molt més. Quedarem!

Facebook.    Instagram.    Linkedin.

Suports de metacrilat.

Incorporamos novedades en Muebles Ciurana. Apoyos de metacrilato que dan toda la sensación de suspenderse en el aire, pero con más seguridad si cabe y permitiendo al mismo tiempo al robot de limpieza hacer su trabajo.

La posibilidad de combinar los acabados en las cajas, los frontales y las tapas sin limitaciones le da un plus, y además, con una gamma de acabados base seléctamente seleccionada.

Los panelados en las paredes, los acabados dorados, frentes acanalados, lacas y la retroiluminación, completan esta colección que no te dejará indiferente.

Novedades con los apoyos de metacrilato y mucho más. Vamos a quedar!