Tenir un rebedor, fresc i acollidor i a més que sigui creatiu i útil és molt fàcil.

Una bancada amb espai per a col·locar sabates, on poder asseure’t per a descalçar-se o calçar-se, amb penjadors individuals en posicions aleatòries, acabat en fusta o amb colors molt agradables i de diferents formes.

Que dir? Només cal veure les imatges, pot ser que li falti un mirall de cos sencer per a poder donar-se un cop d’ull abans de sortir de casa, donç també ho tenim.

Moltes combinacions en colors i en formes, on no necessitem molt espai per a disposar-lo, net, diàfan i  com bé hem dit fresc i acollidor, per a integrar-ho tant en el petit rebedor de l’apartament com en el vestidor del dormitori.

Disseny i creativitat a casa l’any que València és la Capital Mundial del Disseny, WORLD DESIGN CAPITAL VALENCIA 2022 – WDCV2022.

Mobles Ciurana.   Facebook.    Instagram.    Linkedin.

Fresc i acollidor.

Tener un recibidor, fresco y acogedor y además que sea creativo y útil es muy fácil.

Una bancada con espacio para colocar zapatos, donde poder sentarte para descalzarse o calzarse, con perchas individuales en posiciones aleatorias, acabado en madera o con colores muy agradables y de diferentes formas.

¿Que decir? Solo hay que ver las imágenes, puede que le falte un espejo de cuerpo entero para poder darse un vistazo antes de salir de casa, pues también lo tenemos.

Muchas combinaciones en colores y en formas, donde no necesitamos mucho espacio para disponerlo, limpio, diáfano y  como bien hemos dicho fresco y acogedor.

Integralo tanto en el pequeño recibidor del apartamento como en el vestidor del dormitorio.

Diseño y creatividad en casa el año que Valencia es la Capital Mundial del Diseño, WORLD DESIGN CAPITAL VALENCIA 2022 – WDCV2022.