La Fira del Moble de Iecla està per arribar, amb el lema Fira de Iecla de prop, i no podem estar més contents. Enguany, la fira espera un èxit rotund, amb gran afluència de visitants i un gran nombre d’expositors que presentaran les últimes novetats en mobiliari, decoració i disseny.

A Mobles Ciurana ens esforcem per estar a l’avantguarda de les últimes tendències, i la Fira del Moble de Iecla és una gran oportunitat per a conéixer les últimes novetats del sector i estar al dia quant a disseny i qualitat.

Tindrem l’oportunitat de conéixer a altres professionals del sector i descobrir noves tècniques i materials. Veurem de primera mà les últimes tendències en disseny de mobiliari, tant clàssics com avantguardistes.

L’organització de la 61e edició de Fira del Moble de Iecla està fent un excel·lent treball. Per a Mobles Ciurana, assistir és una gran oportunitat per a continuar millorant i oferint als nostres clients el millor quant a qualitat, disseny i preu.

Esperem que siga una experiència enriquidora i així continuar assistint durant els pròxims anys per a continuar millorant i oferint el millor als nostres clients.

Mobles Ciurana i fira de Iecla de prop.

Facebook.           Instagram.          Linkedin.         Google

Fira de Iecla de prop